Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Frissítő nektarinos csemege

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Frissítő nektarinos csemege
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Sütés nélküli finomságok , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Ostyalapokból készült sütemények , Szeletek

Hozzávalók

kb. 10 szelethez

Elkészítés

Előkészítés

A nektarint megmossuk, kimagozzuk, egy barackot vékony csíkokra szeleteljük, a többit apróra vágjuk. Egy üveg tálat fóliával kibéleljük.

Elkészítés

A tejszínt konyhai robotgéppel rövid ideig verjük, majd hozzáadjuk a zselatin fixet, és kemény habbá verjük. A krémsajtot átkeverjük. Az Aranka krémet a tasakon lévő használati utasítás alapján, de 200 ml tej és 100 ml pezsgő felhasználásával elkészítjük, majd a krémsajthoz keverjük. Hozzáforgatjuk a tejszínhabot, végül a felkockázott nektarint. A krémet az előkészített formában elsimítjuk, a tetejét az ostyával befedjük. A desszertet fél órára hűtőszekrénybe helyezzük.

Tálaláskor a desszertet a formából kifordítjuk, tetejét a félretett barack szeletekkel és a maradék kis kockákra vágott ostyával díszítjük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!